Trisse Kabel System Maskine DIY Fitness-Udstyr til Underarmen Styrketræning

kr154.67
På lager
Hurtig levering
Butik:
  • Drop shipping: Støtte
  • Type 3: trænings-og remskive kabel-system
  • Type 1: hjem workout fitness remskive kabel-system
  • Type 2: trænings-og diy-remskive kabel-maskine
  • Model-Nummer: DIY fitness-udstyr 9-delt sæt
  • Gældende Fitness-Udstyr: Andre

Bullet Punkter: 1、2 Øvelse Modes & Aftagelig Håndtag: Ved at ændre de måder forbindelse mellem hoist spænde og den høje styrke legering kabel, kan du få to funktionelle øvelse tilstande: træk ned, og løft op.Det aftagelige håndtag giver dig mulighed for at frit at ændre den vedhæftede fil, du ønsker ( Straight Bar og Triceps Reb i prisen).Det giver dig mulighed for at træne biceps, triceps, skuldre og ryg.Såsom biceps curl, triceps trække ned, lat pull down, træk, flyve.

2、Professionelle Komponenter: Gravity ball design af kabel til at forhindre, at kablet ryster under brug det.Lukkede legering spænde vil ikke bryde eller løsne, for at give tilstrækkelig beskyttelse.

3、Premium Materiale: Omfatter med en 100 tommer høj styrke kappe kablet for at holde styrke, holdbarhed og jævn drift.Silent kabeltræk er lavet af et særligt tunge stål, der sikrer, at ingen ekstra støj under drift.Opgraderet stål indlæsning af pin-kode, max vægt belastning op til 300 kg.

4、Nem at Samle & Bærbare: Bare tråd indlæsning af pin-kode gennem det centrale hul af en vægt plade og tilslut sektioner.Lat og lift pulley-systemet kan oprette forbindelse til power racks, pull-up bar, bjælker, og ethvert sted, hvor den rem, der kan installeres.Dens lille emballage volumen giver dig mulighed for at tage den med overalt, du ønsker, og er velegnet til at rejse.

5、Udstyr Kit: 2 håndtag + trisse kabel + indlæsning af pin + strop.Meget velegnet til fitness-entusiaster i alle aldre, i henhold til fitness-eksperter, den vigtigste funktion af lats er at støtte den bevægelse af skulderleddet, som er grunden til, at en lats pull-down for at det giver mening.Negativ vægt-diske er ikke inkluderet i dette produkt, skal du kontrollere spænde før brug.

Funktioner: Hvorfor vælge en lift pulley system?

Ved opsætning af eget motionsrum i hjemmet eller i en garage, plads er altid en faktor.På grund af begrænset plads, kunne vi ikke få den ideelle trænings-og placere i hjemmet.Med ophævelsen pulley system, kan du spare plads i dit hjem gym, mens du gør intensiv kabel-træning, som du ville gøre i et fitnesscenter.

Aftageligt håndtag-gør at du frit kan ændre det tilbehør, du har brug for.

Høj kvalitet, professionel remskiver sikre, at ingen ekstra støj under drift.

Opgraderet stål indlæsning af pin-maksimal vægtbelastning på op til 300 pund.Kompatibel med plader med huller mindre end 2,9 inches.

Packing Liste:

1 x Opgradering Indlæsning af Pin-kode

1 x Høj Styrke Legering Kabel

1 x slidstærk Rem

1 x Tavs Metal Skive

1 x Lige Stang

1 x Håndtag

3 x Løft Spænde

 

Relaterede varer

15 kg Ilægning Vægt Vest For Boksning Vægt træning Træning Fitness Udstyr Justerbar Vest Jakke Sand Tøj
kr61.93
6 Stk Løbebånd Måtten,Lyd Isolering Pude Fortykket Hjem Fitness Udstyr Som et Fitness-Måtten,Sports Udstyr Måtter
kr153.69
[Hot Salg] Gratis Fragt FMCD 2020.11 Q4 Naturligvis BJ 94 Aerobic Latin Hip hop Dans BJ94 Boxed+ Noter
kr116.04
50 kg for Mænd, Kvinder Træning Justerbar Vægt Vest Vægtede Uddannelse, Motion, Sport, Boksning, Fitness, Udendørs (Vægt er Ikke Inkluderet)
kr116.83
Mave Trænings-og Muskel Træner EMS Elektriske Tryk Stimulator Trænings-og Slankende Maskine Fitness-Udstyr til Træning Apparatu
kr144.95
37 x 25 cm Tilbage Massageapparat Båre Til Talje Ryg smertelindring
kr125.94
Inversion Gravity Boots Fremme Blodcirkulationen Knoglevækst Styrke Uddannelse Håndstand Udstyr Rygsøjlen Afslapning
kr279.39
DIY Trænings-og Remskive Kabel System Indlæsning af Pin-kode Ophæve Triceps Reb Maskine Træning Justerbar Længde Hjem Gym Sport Tilbehør
kr399.46