12" Regn Brusehoved Rustfrit Stål Vandfald Chrome-Pladsen UltraSlim Brusehoved Badeværelse Faucet Udskiftning Af Dele

kr102.22
På lager
Hurtig levering
Butik:
  • Installation Type: Hånd Holder
  • Brusehoved Funktion: Vandbesparende Brusehoveder
  • Model-Nummer: Brusehoved
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Mærke: Fdit
  • Overfladebehandling: INGEN
  • Brusebad form: Pladsen
  • Type: Fast Støtte Type

12" Rustfrit Stål Regn Brusehoved Vandfald Regn Chrome-Pladsen UltraSlim

Beskrivelse:

Vores brusehoved produkter, der er vedtaget kvalitet rustfrit stål materiale.Med spejl overflade effekt og nem at rengøre.Modstandsdygtig over for korrosion og oxidation.Høj kvalitet, stor firkantet design, moderne valg til dit hjem liv.Nedbør, både brusebad, bare nyde din badekar med vores brusehoved.Værd at købe.

Funktioner: Moderne store rustfrit stål firkantet brusehoved.Plugholes er vedtaget øko-venligt mad-grade silikone, sådant materiale kan lide nippel sutteflaske, modstandsdygtig over for forhøjet temperat staltninger, en ntioxidant, sikre vand sundt for kroppen.Perfekt til dit badeværelse.Du kan have en vidunderlig badekar med regn brusehoved.Spejl overflade, e asy at rengøre.Resistente Korrosion Og Oxidation.Ingen urenheder på grund af høj kvalitet filter skærmen dyser.Nem at Installere

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet

Materiale: Rustfrit Stål

Type: Overhead Sprøjte

Finish: Krom

Størrelse: Ca. 12"

Plugholes Antal: 144

Arbejde Temperatur: 0℃~90℃

Pakke Vægt: Ca 980g

Pakke Inkluderet:

1 X Brusehoved

Bemærk:

1. Lad 0.5~1 inch fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURNERING OG REFUNDERING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Radiooest.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

 

Relaterede varer

Led brusehoved badeværelse tilbehør hoveder douche nedbør sæt regaderas brusebad lys hjem forbedring lampe ups
kr106.68
3 Stråletyper Hotel High-Pressure Badekar Sprøjte Brusehoved Moderne Mode Brusebad Dyse Krom Færdig
kr29.16
Mat Sort Messing Håndholdt brusehoved Drejelig Holder PVC bruserslange Badeværelse Tilbehør Runde og Firkantede Valg
kr125.94
Antik Rød Kobber 7.7 tommer Runde Brusehoved Regn brusehoved Regn brusehoveder Bsh257
kr354.59
Badeværelse tilbehør vandbesparende brusehoveder Krom Galvaniseret håndholdte ABS Højt tryk brusehoved
kr63.95
Regnbruser farve skiftende LED brusehoved med Digital visning af Temperatur Kontrol Vand Bruser Sprøjte Vanding Spare op til Badeværelse
kr119.58
SBLE vandbesparende brusehoved Højt Tryk Hånd Holder Aluminium Plads brusehoved Til Bad Dyse Tilbehør
kr61.07