2019 Høj Kvalitet Gratis BDM Ramme Med Fuld Adaptere Sæt Passer FGTECH For BDM100 programmør

kr47.69
På lager
Hurtig levering
Butik:
 • Spænding: V
 • Item Bredde: 12inch
 • Materiale Type: Plast
 • Element Type: Bil Diagnostisk Kabler og Stik
 • Magt: W
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Mærke: OBDIICAT
 • Element Vægt: 1.5kg
 • Item Længde: 20inch
 • Model Navn: bdm ramme
 • Bilfabrikant: Citroen
 • Navn: bdm ramme
 • Hardware Version: bdm ramme
 • Item Højde: 12inch
 • Specielle Funktioner: /
 • Software Version: bdm ramme
 • Elektronisk: No

BDM RAMME med Adaptere Sæt Passer oprindelige FGTECH

BDM RAMME med Adaptere Sæt lavet af høj kvalitet Plexiglas ,kan bruge på BDM100 programmør , CMD,OSV. )

Pakke, herunder:

1pc x BDM ramme

1pc x B---OS---C-H-adapter

1pc x SIEMENS adapter

1pc x Del---ph - ---i Adapter

1pc x MARELLI adapter

Fordi fremstiller ikke vil have nogen avanceret bemærker. ændringer til produktets emballage,oprindelsessted eller noget tilbehør,kan vi ikke sikre, at kunderne får varerne er præcis det samme med det store billede og beskrivelse af produktet.Men vi kan sikre, at de produkter, alle med samme gode kvalitet på markedet.Hvis vi ikke kan opdatere billedet eller relaterede oplysninger i gang, skal du foretage en bedre forståelse.

1.Vi kan acceptere alle slags betaling.

2.Du bedes venligst bekræfte produktet og forsendelsesadressen.Og giv os venligst besked for at fortælle, hvor meget værdi kan skrive egnet om produkterne.

3.Vi vil give dig besked for at fortælle dig tracking nummer efter ordren er afsendt.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse.

1.Om shipping tid,Generelt Set,3~5 dage til DHL/UPS levering.7~10 dage for levering EMS.15~30 dage for HK Post Air-Mail-levering.

2.Bemærk, at hvis din leveringsadresse er et fjerntliggende område for DHL, du nødt til at betale andre 36usd for den eksterne shipping gebyrer.

3.Giv os venligst besked for at fortælle os rækkefølgen værdi, som vi kan skrive på pakken.Vi har meget erfaring på toldbehandling.Fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan undgå at betale høj skat.Som vi ved,Ungarn, rusland og TYRKIET har strenge import politik, så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.Hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer).

1.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager pakken, hvis du får en defekt vare.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produktmoms og ønsker at vende tilbage til os, kan du gøre en contaction med os inden for 2 dage efter du har modtaget ordren.Eller vil vi ikke foretage en udskiftning eller tilbagebetaling.

3.Når du returnerer en vare til os, bedes du sende tilbage med originale pakke, og give tracking nummer .Og du har brug for at foretage tilbage forsendelsesomkostninger.Så vær forsigtig, før du placerer en ordre.

4.Vi vil refundere, når vi har modtaget ryggen produkt.Hvis du ønsker en erstatning,du vil oplade tilbage shipping gebyr,og vi vil opkræve forsendelsesomkostninger tilbage til dig.

1.Vi vil virkelig appraciate din tidlige bekræftelse, når du har modtaget ordren.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

1.Vores arbejdstiden er fra 8:30 am - 23.00 til kl.

2.Giv os venligst besked, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, når vi ikke er online.Vi vil give dig et svar, når vi har fået din besked.

3.Vi hilser din forespørgsel til enhver tid.

4.Giv os venligst besked på Trademanager cn1512080354

Tips: ikke brug øjnene i for lang tid .Vær opmærksom på at beskytte syn ~

Tak fordi du læste~

 

Relaterede varer

Seneste V2.43 VCI-3 VCI3 Scanneren Understøtter WIFI til Scania Lastbiler, Busser og Tunge Køretøjer i 2004 Efter År Diagnostiske Systemer Værktøj
kr849.78
TOP3000 Universal Programmør for MCU og eprom-kredsloeb Programmering
kr519.65
Foxwell Oprindelige OBD OBD2 Kabel til BMW 20PIN ODB2 Stik til Benz 38pin for Toyota 22PIN for NT644 NT650 NT624 Elite GT60
kr802.40
OBD2 ECU Bedste Værktøj BDM 100 V1255 BDM RAMME Fuld Adaptere Auto ECU Chip Tuning Interface ECU Læser Flasher Bedste Salg
kr117.56
2020 Version D900 CAN-BUS OBD2 Live Data D900-Kode Læser Auto Kode EOBD Diagnostisk redskab gratis fragt
kr168.12
Bil diagnostisk værktøj kabel Til BMW ENET (Ethernet at OBD) Interface-Kabel E-SYS ICOM Kodning F-Serien ESYS 3.23.4 V50.3 Data Kabel
kr79.41
Passer til BMW ICOM D Kabel ICOM D Motorcykler Motobikes 10 Pin Adapter Til BMW 10Pin OBD1 til OBD2 16Pin OBD2 Udvidelse 150CM
kr67.25
LISHI 2 i 1 Speciel Taske Tilfælde Låsesmed Værktøjer opbevaringspose
kr213.97