Klasseværelset Bærbare Opbevaringspose Mindfulness Bell Meditation Kime Gift Med Hammer Træ Musikalsk Banke Percussion-Instrument

kr41.02
På lager
Hurtig levering
Butik:
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tone-Nummer: Andre

Funktioner:

Lyden Af Naturen: Den klokke har en behagelig lyd, bare nødt til forsigtigt at trykke den klokke med hammer, så kan du gøre en lang-varig overraskelse lyd.

Holdbar: Den støtte, struktur, der kan give gode echo til klokkerne, som giver lyd til let trænge ind i rummet.Usædvanlig stærk træk wire kan holde det fra at løsne for en

par år.

Ansøgning: Chimes er ideel til yoga eller meditation, såvel som for at få opmærksomhed i klassen og møder.

For Børn: Denne elegante og enkle rytmeinstrumenter kan træne børns hørelse og styrke børnenes musik dyrkning og forståelse.

Indhold: Klokke x1, Klud Pose x1, Mallet x1.

Specifikationer:

Konto Type: Meditation Kime

Materiale: Træ+Aluminium

Farve: Brun+Sølv

Typer: En(én tone), B(to tone), C(tre tone)

Mallet-Længde; Om 20cm/7.87 tommer

Meditation Kime Størrelse(L x b): A(en tone): Cirka 16,5 x 3,5 cm/6,5 x 1.38 tommer; B(to tone): Cirka 16,5 x 4,5 cm/6,5 x 1.77 tommer; C(tre tone): Cirka 16,5 x 7.2 cm/6,5 x 2.83 tommer

Pakken Indeholder:

1Pc x Wind Chime

1Pc x Mallet

1Pc x Klud Taske

Bemærkninger:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

 

Relaterede varer

F Bemærk Hjerte Chakra Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål med lotus og gratis tilfælde 8 tommer
kr519.59
CVNC 8
kr226.20
KVKA 432HZ Hjerte Chakra 8
kr256.77
Crystal Tuning Fork Syngende Skål for Meditation, Yoga Perfekte Lyd Dia 10mm+Ruskind Køller
kr405.82
Gummi Køller For At Spille Krystal Syngeskåle
kr30.57
8 Noter Farverige Hånd Bell musikinstrument Lette Bærbare Musik Elementer for Børn Tidligt Uddannelse Legetøj
kr101.30
432hz/440hz 12
kr1 589.46