Universal Bil Drikkevarer Kop Flaske Kan Indehaveren Luft Stikkontakten I Bagsædet, Kopholder Cup Mount Holder Stand Auto Produkter Tilbehør

kr31.61
På lager
Hurtig levering
Butik:
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
  • Element Vægt: 120g
  • Emne Diameter: 0inch
  • Specielle Funktioner: Bil flaskeholder
  • Mærke: lcyonger
  • Item Bredde: 8cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Item Højde: 8cm
  • Item Længde: 8cm
  • Materiale Type: Plast

Mange betalingsmetode support ,kan du tjekke, før betaling.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Vi har gratis eller opkrævet shipping metode ,du kan vælge af dig Selv .Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det?s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 6 års succes med at sælge på Radiooest.dk, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Købe Med Tillid!

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 

Relaterede varer

Bil Vand Cup Slot Slip Grænse Klip For Tesla Model 3 Tilbehør Bil, kopholder Limiter Partition ABS Reducere Ryster 2017-2020
kr129.12
Bil kopholder Auto sæde opbevaringsboks Mobiltelefon Holder Cup Kan Nøgler arrangør bil tilbehør
kr85.47
I-bil Tilbehør autostol Skuffe Kids Legetøj Spædbarn Børn Drikke Tabel Baby Hegn Vandtæt Bil Drikkevarer Indehavere af Skiudstyr
kr100.38
Sort kopholder Centrale Lukker kopholder rulleskodde Døren for 2009-Passat B6 B7 CC 3CD858329A
kr103.87
300ml Spary Maling Pistol Pot Overbrusning Kan Pneumatiske Cup Tilbehør Til H-2000 R-100 HVLP Sprøjte E7CA
kr31.48
For Jeep Wrangler JL 2018 2019 Bil Konsol kopholder Bag-Gulvtæppe 6BN67TX7AC
kr271.93
For Hyundai Tucson 2019 bagsædet Vand kopholder Frame Cover Trim Moulding Styling Interiør Tilbehør ABS
kr98.61
2020 Nye Rejser, Mad & Drikke Kop Kaffe Bordet Stå Auto Bil Portble Stå Fødevare Magasinet Montere Holderen Bil Drejelig Skuffe Bil
kr78.68