Testet Godt For Nubien X NX616J Volumen-Knappen Nede Flex Kabel FPC Oprindelige NubiaX NX 616J

kr86.81
På lager
Hurtig levering
Butik:
 • Type: A+Kvalitet
 • Mærke: Ivibrate
 • Model-Nummer: For Nubien X NX616J
 • Kompatible Mærker: palm
 • Design: BAR
 • oprindelsessted: Guangdong,Kina(Hovedlandet)
 • Kvalitet: HQ
 • Pris: Engros
 • For: For NubiaX NX616J
 • test ok før forsendelse: én efter én
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Sytle: lydstyrke op/ned-knappen for Ribbion
 • Bruger: Power/Volume Knapper
 • Kompatibel: For Nubien X NX 616J

Testet Godt For Nubien X NX616J Volumen-Knappen Nede Flex Kabel FPC Oprindelige NubiaX NX 616J 1. Produkter Detaljer: Testet Godt For Nubien X NX616J Volumen-Knappen Nede Flex Kabel FPC Oprindelige NubiaX NX 616J 3. Emballage: Alle Mobiltelefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser med skum boks for at sikre sikkerhed i transport. 4. Levering 2 dage efter bekræftelse på betalingen. 5. Fremragende service efter salg.vi tilbyder 3 monthes garanti, 6, Information: Vi dele den nyeste information af mobiltelefon reservedele i Kinesiske marked med alle vores kunder.

Bemærk: 1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand. 2. Vi er professionel leverandør af ALLE Afprøvede Produkt, der arbejder inden afsendelse, skal Du IKKE INSTALLERE, før Testning.Hvis varer, der er beskadiget efter Installation .Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør. 3. HVIS du er tilfreds med produkterne efter at have testet.SÅ Du kan installere på din telefon. 4. Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med vores produkter, skal du Kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget produkterne,Eller vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet. 5 .HVIS LCD-Allerede er Installeret, og finde nogle spørgsmål.Send os venligst tilbage inden for 3 dage .Vores tekniker vil fuldt teste.hvis LCD-skærmen er IKKE brudt eller beskadiget ,vil Vi sende dig erstatning ( tilbagevenden shipping gebyr vil blive betalt af dig, Vi vil betale shipping gebyr, for at gensende. BEMÆRK: Om den Deklarerede toldværdi, Vi kan gøre i henhold toreal værdi, men vi er IKKE ansvarlige for eventuelle told problem i modtagerlandet på grund af Forkert Deklarerede Værdi.Forsendelse:

Vi vil være i stand til at få dem sendt via DHL, EMS, HK AIR Mail efter dit valg.Eller vi kan tilbyde dig den mest økonomiske og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at få din ordre, kontakte dig på bedste måde, du kan lide.

DHL tager normalt 3-5 dage at nå frem til dig.

EMS normalt når frem til dig i 7-15 dage.

Kina luftpost, epacket normalt nå ud til hele verden i 15-35 dage .

Feedback:

1. Det er meget vigtigt for dig at check de mulige meddelelser i e-mail eller på Radiooest.dk, for det første for tre dage efter betaling, fordi der er meget sandsynligt, at oplysninger, der venter for dig at besvare, for at undgå at forsinke afsendelse af pakken.

2. Alle andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil svare dig snarest.

3. Hvis du er utilfreds med, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.Vi arbejder hårdt på at sikre, alle tilpasset 100% tilfredshed.Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ/neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

 

Relaterede varer

20pcs/meget Høj Kvalitet Til iPad 6 Air 2 6 Opladning Oplader Port USB-Dock-Stik Flex Kabel Bånd
kr189.52
10stk Flex Audio For ipod nano 2 2 Audio Flex Kabel udskiftning mobiltelefon dele gratis fragt nye ankomst
kr153.76
Sony Xperia XZ2 Premium H8166 XZ2P Plus 5.8
kr34.54
For Xiaomi Mi 9 SE Mikrofon flex kabel
kr27.51
20pcs Ørestykke Højttaler del for Huawei C8812 C8813 C8655 C8825D U8800 U8818 U8860
kr48.30
10stk af Høj kvalitet Nye tænd Sluk Lydstyrke Op og ned Flex Kabel Til Motorola for Moto G6 Spil
kr36.68
NFC, Wifi Antenne iPhone 11/11 Pro/11Pro Antal Wifi NFC, WI-FI, GPS-Signal Antenne Flex Kabel Udskiftning af Reservedele
kr27.08
100pcs Svejset plade micro 2p kvindelige socket 2P mikro-usb-stik 2-polet mini-mikro-usb-port-Interface-Stik stik
kr44.14