Motorcykel Tilbehør Kobling Kontrol Kabel-Wire Line For HONDA NSR250 NSR 250

kr79.41
På lager
Hurtig levering
Butik:
 • Emne Diameter: 0.2cm
 • Element Type: Tovværk Og Kabler
 • Item Bredde: 0inch
 • Item Højde: 0cm
 • Mærke: AHL
 • Længden af Kablet: 116cm
 • Specielle Funktioner: Direkte erstatning for det originale dele
 • Element Vægt: 197g
 • Model Navn: NSR250 NSR 250 Kobling Kabel Ledninger
 • Item Længde: 116cm
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
 • farve: Som billedet viste
 • Diameter wire kerne : 2mm
 • Oprindelse: Kina ( hovedlandet )
 • Materiale Type: STÅL

Kære Venner, velkommen til vores butik, oprigtigt ønsker, kan du nyde jer her.Eventuelle spørgsmål, pls.tøv ikke med at kontakte os.For flere produkter Lavet af de førende producenter i Kina(hovedlandet)!Overleve på Kvalitet!Ansøgning: HONDA NSR250 Betingelse: 100% Helt Nye Specifikationer:

1. Stål-Wire Kobling Kabel Ledning

2. Kobling Kabel Ledning, der produceres af OEM

3. Høj kvalitet Kobling Kabel ledning

Funktioner:

Materiale:Stål

Farve: Som Billedet Viste

Sikkerhed: Høj kvalitet for at sikre sikkerheden

Lang holdbarhed: stor bæreevne og fremragende effekt for lang tid i forskellige miljø og betingelser

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Betaling i Øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel.Lær, hvordan til at betale med kreditkort, Lære at betale med bankoverførsel, Lære at betale med Western Union, For mere hjælp, kan du Kontakte mig,

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ).Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

 

Relaterede varer

Universal Motorcykel Front Bremse Reservoir Koblingsvæske Flaske Master Cylinder Oil Tank Væske Cup For Honda, Suzuki, Kawasaki
kr28.49
Logo z900RS Motorcykel Tilbehør CNC Aluminium Kort Bremser, Kobling Løftestænger For Kawasaki Z900RS Z 900 RS 2018 2019
kr204.19
For honda Integra 750 DCT Integra750-2018 2016 Motorcykel Justerbar Folde Brake Clutch Håndtag, Styr håndgreb
kr243.81
STARPAD For Motorcykel kilometertal linje meter meter line kilometer meter line skive
kr73.36
Motorcykel-Scootere Brake Clutch Håndtag Håndtag Håndtag, Greb TIL Yamaha yzf r125 r15 v3 Honda cb500 Kawasaki ninja 400
kr106.99
Motorcykel Justerbar Folde Brake Clutch Håndtag, Styr håndgreb passer Til YAMAHA YZFR125 YZF R125 2012 2013-2020
kr293.39
7/8
kr42.79
Legering 7/8
kr73.24