Cross stitch kits,håndarbejde, Broderi sæt med trykt mønster,11CT-lærred til Indretning Maleri,Blomster Fuld NCKF280

kr241.24
På lager
Hurtig levering
Butik:
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Ramme: No
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lærred Emballeringsmetode: Foldede
 • Lærred Udskrivning: Høj præcision Trykt mønster
 • Canvas Type: Monomer
 • Produkt navn: cross stitch kits
 • Broderi Udvalg: Fuld Broderi
 • Type: Pakke
 • Mønster Type: Blomster
 • Stil: i kinesisk stil
 • Sted af produktionen: zhejiang, kina
 • Bruger: Malerier
 • Kinesiske Varemærker: Kaka cross stitch
 • produkt nummer: NCKF280
 • Ydre Emballage: Farvet Boks
 • Materiale: 100% Bomuld

Cross stitch kits,håndarbejde, Broderi sæt med trykt mønster,11CT-lærred til Indretning Maleri,Blomster Fuld NCKF280

Mærke: KAKA Cross stitch

Produkt navn: Cross stitch kits

Ansøgning: home/hotel/kontor dekoration & gave

Materiale af tråde: bomuld&silke

Lærred udskrivning: Høje-præcision Trykt mønster

Broderi Rækkevidde: Fuld

Canvas type: Monomer

Om tråde mængde: Med 30% mere mængden af tråde, absolut nok.

TIPS: et broderi tråd kan opdeles i 6 indsatsområder, for denne 11ct,skal du bruge 3 dele af en til at sy og 2 tråde tilbage til søm.Brug ikke tråde i fold, ellers broderi tråde vil ikke være nok.

Cutton tråd(Real-optagelse)

Sund

Ved hjælp af den oprindelige øko-bomuld i Xinjiang, Kina,ved Hjælp af to gange, af svidning teknologi,Raffineret fra 18 processer,for At opnå høj styrke, god glans ikke falme,er ikke let at hobe sig op af den perfekte kvalitet.

Silketråd(Real-optagelse)

Smuk mercerization

Silke tråd er lavet af bomuld med tegning, silikone olie, høj stabilitet af de stereotyper og farvning,Med silkeagtig glans og tekstur,Lyse farve, stærk følelse af tre-dimensionelle,Det færdige billede er naturtro.

Super høj Præcision

Ved hjælp af verdens avancerede high-præcision udstyr,Udskrivning er meget præcis,Absolut ingen bias,farven er klar og let at identificere.

Broderi Nåle

Robust og holdbar

Brugen af den oprindelige koreanske professionel broderi nåle,Hårdføre, hårdt, at deformere, når bøjning.Nålen punkt er ren,nålespidsen magt indsætter finger maven heller ikke skade i hånden,Det runde hoved beskytter hænderne.

Produkt Effekt Display

LYNHURTIG: billederne ovenfor er de faktiske billeder af vores produkter (CKA0001 Elk).Produktet du modtager, fordi den model, der er anderledes, kan billedet ovenfor, størrelse, farve, mængde osv.kan ikke være helt konsekvent,Dette er et normalt fænomen.

lærred og tråde

CT angiver antallet af pladser i en centimeter (2.54 cm).Jo mindre tal jo større gitter, jo større tallet er, og jo mindre gitter.

9CT refererer til en " herunder 9 gitter, med fire dele af broderi linje broderi, tre dele af broderi linje groove, vævning er meget enkel, velegnet til ren novice;

11CT er en tomme, herunder 11 gitter, med tre spor af broderi linje broderi, to tråde af broderi linje groove, vævning svært ved moderat, egnet til begyndere, dygtige;

14 CT er en tomme, herunder 14 gitter, med to tråde af broderi linje broderi, med et spor af broderi linje groove, vævning mere vanskeligt, velegnet til den dygtige.

Illustration

Illustration af hele sy broderi metode

Forholdsregler

1. stof foldet to gange, dannelsen af "ti" ord krølle, at finde centrum i skæringspunktet, i henhold til tegning af center punkter, der er mærket line nummer, skal du finde den tilsvarende broderi tråd, nål, i midten af det stof, nål broderi.

2. I begyndelsen og slutningen ikke knude nålen, der er afsat omkring 1 cm af tråden, og tryk på bagsiden af stoffet.

3. en firkant repræsenterer en søm fuld maske, farve blok i figuren repræsenterer ikke det faktiske broderi line farve.Angiv den linje nummer, i henhold til den linje antallet af valg af broderi linje.

4. første broderet mindre, efter at fylde mere.For et stort område af farve, første skitse broderet ud, og derefter fylde indeni.For mønstre, der er kun to eller tre farver og har brug for hyppige sting, du kan arbejde med flere nåle på samme tid.

5. Syning bør undgås fra et område til et andet, langt fra hinanden.Fordi broderi linje bag klud, især de mørkere linjer, vil blive vist på forsiden af lærredet, så kan du afslutte et område først, og derefter begynde at brodere et andet område.

6. brodere den retning at være i overensstemmelse, for at tegne kontur-at gøre arbejdet mere levende, i broderi diagram fuldender det sidste trin er krogen kant.

1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Og vi vil svare inden for 24 timer, undtagen i weekenderne.

2. Hvis der er nogen problemer kommer til dig, skal du ikke bekymre dig.Du kan kontakte os først.Vi lover, at vi vil forsøge alt for at hjælpe dig.

3. Vær opmærksom på tidsforskellen mellem os.Vi arbejder i Kina.

Den Tid, Bordet af vores arbejdstid.

Fælles problem

1.Det ser meget vanskeligt at brodere, kan jeg slutte det?

Ofte broderede korssting-venner skal vide, brodere tid, den mest hovedpine er ikke broderier, men de fleste af den tid, der er spildt på det punkt gitter.Men vores KAKA cross stitch er præcision udskrivning.Det mønster, der er trykt på broderi stof, som fjerner den tid af tæller gitter.Så det vil være meget hurtigere på tidspunktet for færdiggørelse.

2.Sådan et stort billede, jeg kan brodere på en lang tid, brodere tråde ikke er nok, hvordan man gør?

Vores KAKA cross stitch alle broderet tråde er mere end den faktiske dosis på 30%.Broderet med tre tråde, broderi tråde vil blive mere.Hertil kommer, behøver du kun at følge broderi tråde pris at betale gebyret, vil vi være livslang supplement tråde.

3.Efter at have modtaget de varer, jeg føler mig utilfreds, kan vende tilbage?

Vi er forpligtet til at modtage varen efter at du har nogen utilfredshed kan være tilbage, men du er nødt til at bære omkostningerne ved transport frem og tilbage.Hvis det er et produkt, kvalitet problem, transport tur / retur omkostninger afholdes af os.

 

Relaterede varer

Elefant mor og søn, baby dyr Tæller Trykt på lærred DMC 14 CT 11CT Cross Stitch DIY Håndarbejde, Broderi-Kits Sæt
kr73.24
Lady og Dog DMC Tælle Cross Stitch Kit 11CT 14 CT Lærred Trykt Cross Stitch DIY Broderi Kit boligindretning, Håndarbejde
kr86.63
Smuk rose Mønstre Tælles Cross Stitch 11CT 14 CT Cross Stitch Sæt Engros blomst korssting Kit Broderi Håndarbejde
kr123.13
Religiøse tekster serie cross stitch kit ordet Religion print stemplet lærred 14 ct 11ct hånd broderi DIY håndlavet håndarbejde gratis
kr61.01
Fishxx Cross Stitch Pakke H239 Søde Tegnefilm Tegn Kjole Med Lille Æsel Dreng Og Pige, Hånd Broderi
kr91.70
Kage tower dessert frugt, mad hjem wall Decor Mønster print på stof DMC 11CT 14 CT Cross Stitch kits,håndarbejde, broderi Sæt
kr79.35
Den ånd af blomster (1) cross stitch kit mennesker fe Aida tæller 14 ct 11ct trykt broderi DIY håndlavet håndarbejde levering
kr67.13
GG Skal tabt sig tidligere Talt Cross Stitch 11CT 14 CT Cross Stitch Set Tegnefilm Krydse Sy-Kit til Broderi Home Decor
kr62.36