Radioprogrammer som podcast

Radio programs as podcastAl underholdning bliver gjort mere og mere brugervenligt. Der findes efterhånden utroligt mange platforme, hvor man kan finde underholdning. Det er muligt at se TV, serier og film, man kan spille diverse spil online og offline, og man kan ligeledes høre radio.
Radio bruges oftest til musik, og det er nok også musik, som de fleste tænker på, når de hører ordet “radio”. Men radioen kan også være så meget andet. De fleste radiostationer har værter ansat, der først og fremmest sørger for afspilning af musik, men derudover er værterne opgave også at styre diverse radioprogrammer. Mange stationer kører typisk forskellige programmer i løbet af dagen, hvor hvert program har faste værter. I løbet af disse programmer spilles der musik, men der kan også være quiz, debat, konkurrencer og andre elementer involveret.

Alle disse radioprogrammer bliver sendt på faste tidspunkter. Der kan være nogle, som man rigtig gerne vil høre, og som man måske hører fast, men så kræver det også, at man har mulighed for at radio lige, når de bliver sendt, og hvis ikke, går man glip af programmet.
Sådan er det ikke mere, da man nemlig kan høre en masse programmer som podcast. Hvis man hører et program som podcast, kan man høre det, lige når det passer en. Det gøres blot over nettet. Et meget populært program er “Mads og Monopolet”, der nu sendes på DRs kanal P4. Det sendes som regel hver lørdag formiddag, men hvis man ikke har mulighed for at høre det, kan man altid gå ind på DRs hjemmeside og finde programmet. Helt ligesom man kan med TV, film og serier på diverse platforme.
Man behøver derfor aldrig at gå glip af sit yndlingsprogram mere, og man behøver ikke længere at tilpasse sin dag efter radioens sendetider. Takket være podcast kan man nu høre radioprogrammer, lige når det passer en.