Denne hjemmeside omhandler radio. Radio er en stor del af de flestes hverdag, og den bruges flittigt til at underholde et menneske. Men før i tiden var radioens primære formål kommunikation fra sted til sted. Radioens historie går helt tilbage til før 1. Verdenskrig. Siden da er radioen blevet udviklet yderligere en del. I dag kendes den som et massemedie, der bruges til at afspille musik, radioprogrammer, fortælle nyheder og andre relevante ting.

På denne side kan man læse om, hvad der kendetegner henholdsvis FM-radioen og DAB-radioen, og dermed også hvad forskellen er på disse to. Man kan også læse meget mere om radioens historie, og hvordan den er gået fra et værktøj til kommunikation til at blive et massemedie, der kan ejes af alle og enhver. Til det hører også, hvordan radioen bliver brugt i dag. Man kan høre radio, hvor man vil, og hvornår man vil. Det er blevet mere og mere populært at høre radio via internettet, og på den måde er der ingen begrænsninger for lytteren. Diverse radioprogrammer, der sendes på bestemte tidspunkter, behøver man heller ikke gå glip af længere takket være de såkaldte podcast. På mange radiokanaler er der også mulighed for, at lytteren selv kan deltage. Det kan være ved at ønske et musiknummer, deltage i en konkurrence eller deltage i et radioprogram.

Der er derfor nok at fortælle omkring radioen. På denne side er det forsøgt at komme ind på noget af det mest væsentlige, og man vil derfor ikke nødvendigvis finde al den information, man leder efter.