Hør radio hvor som helst

Listen to radio anywhereBegrænsningerne for underholdning bliver færre og færre, som tiden går. Det er blevet meget populært, at man skal kunne blive underholdt hvor som helst og når som helst. Diverse TV-programmer og serier, behøver man ikke længere at se, når de bliver sendt. Man kan med diverse platforme se fjernsyn, når det passer bedst. Det er platforme som Viaplay, Netflix, Tv2 Play og så videre. Og da de fleste har en internetforbindelse, er dette altid tilgængeligt. Enten er man hjemme eller et andet sted, hvor der er WI-FI, og ellers kan man købe mobilt bredbånd eller have internetforbindelse via sin telefons mobile data. Det samme gælder for radio, da radio også er en slags underholdning, og derfor kan man også høre det hvor som helst.

Den omtalte internetforbindelse, som findes overalt efterhånden, kan med fordel også benyttes til radio, og så er der ingen begrænsninger mere. Man kan høre radio via internettet på sin telefon for eksempel, og så kan man hvor som helst lytte til radioprogrammer. Der findes diverse hjemmesider og applikationer, der kan afspille radio. Det kan være Tunein Radio og Radioplay.dk. Disse to medier er ganske udmærkede at høre radio på. Det kræver blot en internetforbindelse. Her kan man også finde radio fra hele verden. Man kan søge på navnet på stationen, eller man kan kigge blandt bestemte genrer, så der må siges være være noget for enhver smag.
Det er også tit muligt at lytte til radio via stationernes egne hjemmesider. Hvis man for eksempel vil lytte til en af DRs kanaler, kan de næsten alle findes inde på hjemmesiden. Her kan man i øvrigt også se spillelisten, hvis man ikke ved, hvad de forskellige sange hedder, eller hvem der har lavet dem. Så der er efterhånden ikke nogen begrænsninger, når det kommer til, hvor man kan høre radio. Så længe man har en enhed med internet, kan man altid finde en radiokanal at lytte til.